Cani foto personalizate

Cani foto personalizate si imprimate cu fotografiile pe care le doriti. Pozele pe cani se imprima in special prin sublimare dar avem si cateva modele cani care se pot personaliza prin insertie foto. Va puteti personaliza cana cu un peisaj din locurile in care ati calatorit, cu un peisaj care va place, cu imagini din desene animate daca doriti sa faceti canile cadou copiilor iar pe cana poate aparea si numele dumneavoastra, al copiilor sau a persoanei careia ii faceti cadou cana personalizata.
In cazul in care detinetiun hotel sau o pensiune intr-o statiune turistica puteti folosi o imagine cu peisajul sau cu locatia dvs. In acest fel veti incanta turistii atunci cand isi vor servi cafeaua dimineata. Se poate scrie pe ele denumirea locatiei, numar de telefon etc.
Se poate personaliza oricare din modelel de cani personalizate pe care le avem. La o cantitate mai mare de cani se va acorda si un discount.


Cum comadati pe siteul nostru:

Dupa ce ati completat datele necesare pentru personalizare la produsul pe care il doriti, adaugati produsul in COS, veti fi redirectionati la pagine de finalizare a comenzii, daca mai doriti si alte produse apasati butonul „Continuati Cumpăraturile” si veti fi redirectionati la ultimul produs comandat, apoi alegeti alt produs pe care il doriti si completati datele de personalizare pentru respectivul produs si il adaugati in COS, apoi dupa ce ati comandat toate produsele dorite apasati butonul „Plaseaza Comanda” aflat in partea stanga a paginii unde aveti cosul de cumparaturi cu produsele comandate. In pagina care se deschide completati numele, emailul, telefonul, adresa completa, etc. necesare pt expediarea produselor. Daca nu stiti codul postal copletati acel camp cu 6 de zero (000000). Dupa completarea datelor de expediere, la Livrare alegeti cum vreti sa va trimitem coletul apoi apasati butonul „Plaseaza Comanda” din partea de jos a paginii. Daca nu apasati acest buton nu vom primi comanda dumneavaostra.


Afișez 1–30 din 54 de rezultate

WhatsApp chat