Termeni si conditii

Termeni si conditii – cadouri personalizate si felicitari quilling.

Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un e-mail, inseamna ca dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:

– sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;

– sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul www.cadouripersonalizate.afacerisibani.ro

– ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

 

Impresii, Comentarii, Comunicari Diverse.

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. Cadouripersonalizate.afacerisibani.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

 

Informatii corecte si complete.
In utilizarea serviciului, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si esti de acord sa furnizezi aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre tine, ne rezervam dreptul sa-ti blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Responsabilitatea asupra comenzilor personalizate.
In cazul incarcarii pe site in scopul realizarii de produse personalizate a unor fotografii,sigle sau elemente grafice protejate de drepturi de autor nu putem fi facuti raspunzatori de utilizarea necuvenita a acestora. Responsabilitate unor eventuale litigii pe aceasta tema revine clientului care comanda si proprietarului de drepturi.

 

Imbunatatiri permanente.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

Solutionarea Litigiilor.

Proprietarii Cadouripersonalizate.afacerisibani.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

 

Proprietate intelectuala.
Site-ul si intregul sau continut, respectiv imagini, texte, software, butoane, precum si orice alt element al acestuia sunt proprietatea exclusiva a Pop Radu Daniel II si sunt protejate de legea dreptului de autor. Enumerarea elementelor din alineatul precedent are un caracter pur exemplificativ si nu reprezinta o enumerare expresa limitativa. Continutul site-ului nu poate fi copiat, distribuit, modificat, transmis, expus sau folosit in oricare alt mod fara acordul scris al Pop Radu Danile II

 

Politica de Confidentialitate.

Cadouripersonalizate.afacerisibani.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra. Astfel, nu vom transmite datele dvs. personale catre terti sub nici o forma: Cadouripersonalizate.afacerisibani.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de E-Mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit. Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul virtual:- procesarea comenzilor;- oferirea de produse si/sau servicii;

– solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;

– realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din Cadouripersonalizate.afacerisibani.ro si ale distribuitorilor sai;

– inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor si a altor beneficii.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre va solicitam respectuos sa intrerupeti demersul dvs. si sa nu mai utilizati in continuare acest magazin online.