Politica de Retur

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare:

– Produsele personalizate

– Alte produse raspandite in categorii care prin natura lor pot fi personalizate

Nu se returneaza produsele pe motiv ca nu sunt asemanatoare cu fotografiile din descrierea produselor. Fotografiile din descriere sunt cu titlu de prezentare.

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala comerciantului in cazul acesta Cadouri Personalizate si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facuta si expedierea. Produsul trebuie sa fie ambalat in pachetul sau original (in cazul in care acesta era prezent), cel cu care a fost expediat. Suma aferenta produsului returnat, sau dupa caz, produsul care lipseste, va fi achitata de Cadouri Personalizate in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare.

Alte motive pentru returnarea unui produs:

– ati primit un alt produs decat cel comandat;

– produsul a ajuns la dumneavoastra defect sau deteriorat

– diferenta dintre imaginea produselor din magazin si cel primit de dumneavoastra este evidenta si se dovedeste(inclusiv diferenta de culori dar nu si de nuanta)

Daca primiti produsul deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail la numerele de telefon puse la dispoztie in cadrul magazinului. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail sau pe numerele de telefon puse la dispozitie in cadrul website-ului.Atragem atentia !!! 

Produsele realizate la comanda ,personalizate dupa specificatiile clientei nu se pot returna conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10, litera c) –contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.