Livrare si plata

Livrare si plata – cadouri personalizate si felicitari quilling

Plata la livrare – Expediere in tara prin  Posta Romana – normal

Expediere cadourilor personalizate se va face prin Posta Romana si vor ajunge la dumneavoastra in maxim 7-8 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Taxele postale vor fi de 12 lei daca achitati ramburs la posta sau de 7 Lei daca faceti plata prin banca (la plata prin banca veti primi pe e-mail o factura cu toate datele pe baza careia veti face plata),  daca comandati mai multe produse a caror greutate este mai mare de 1kg atunci taxele postale se vor calcula pe colet care va fi intre 11 Lei si 22 Lei, depinde de greutatea coletului.

Plata la livrare – Expediere in tara prin  Posta Romana – prioripost

Expedierea cadourilor personalizate se mai poate face si in sistem prioripost prin posta romana si vor ajunge la dumneavoastra in 2-3 zile de la confirmarea comenzii.

Taxele pentru prioripost sunt de 19 lei pentru un colet ce nu depaseste 1kg ca greutate,  daca ati comandat mai multe produse  o sa fie putin mai scumpe taxele depinzand de greutatea coletului, daca se va face plata prin banca taxele prioripost vor fi in jur de 15 lei.

Pentru a trimite comanda dumneavoastra prin prioripost va rugam sa ne specificati aceasta la telefon cand o sa va sunam pentru confirmare sau puteti selecta de pe pagina Cos sub produsele comandate .

Plata se va face ramburs la Oficiile Postale de care apartineti sau la banca BRD din orasul dumneavoastra in cazul in care ati ales sa platiti prin banca. Se poate face plata si online cu cardul.

Livrare prin Curier:

Plata la livrare – Expediere in tara prin  DPD Curier  indiferent de localitate – 20 Lei

Plata la livrare – Expediere in tara prin  FAN Curier (in localitatile fara km suplimentari) – 26 Lei

Plata la livrare – Expediere in tara prin  Sameday Curier (in localitatile fara km suplimentari) – 21 Lei

Toate comenzile necesita a fi confirmate telefonic. Comenzile neconfirmate telefonic nu se vor expedia.

 
Returnare produse – cadouri personalizate si felicitari quilling
Pentru orice produs care se returneaza inapoi clientul este cel ce plateste taxele de transport.

WhatsApp chat