Livrare si plata

Livrare si plata – cadouri personalizate si felicitari quilling

Plata la livrare – Expediere in tara prin  Posta Romana – normal

Expediere cadourilor personalizate se va face prin Posta Romana si vor ajunge la dumneavoastra in maxim 7-8 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Taxele postale vor fi de 15 lei daca achitati ramburs la posta, daca comandati mai multe produse a caror greutate este mai mare de 1kg atunci taxele postale se vor calcula pe colet care va fi intre 15 Lei si 30 Lei, depinde de greutatea coletului. Aveti si optiunea de livrare la domiciliu care costa 23 lei tot prin Posta Romana.

Plata la livrare – Expediere in tara prin  Posta Romana – prioripost

Expedierea cadourilor personalizate se mai poate face si in sistem prioripost prin posta romana si vor ajunge la dumneavoastra in 2-3 zile de la confirmarea comenzii.

Taxele pentru prioripost sunt de 23 lei pentru un colet ce nu depaseste 1kg ca greutate,  daca ati comandat mai multe produse  o sa fie putin mai scumpe taxele depinzand de greutatea coletului.

Pentru a trimite comanda dumneavoastra prin prioripost va rugam sa ne specificati aceasta la telefon cand o sa va sunam pentru confirmare sau puteti selecta de pe pagina Cos sub produsele comandate .

Plata se va face ramburs la Oficiile Postale de care apartineti, in cont bancar la BRD sau se poate face plata si online cu cardul.

Livrare prin Curier:

Plata la livrare – Expediere in tara prin  DPD Curier  indiferent de localitate – 20 Lei

Plata la livrare – Expediere in tara prin  Sameday Curier (in localitatile fara km suplimentari) – 22 Lei

Plata la livrare – Expediere in tara prin  Sameday Curier in Locker (coletele se vor ridica din EasyBox casutele postale ale curierului) – 21 Lei

Toate comenzile necesita a fi confirmate telefonic. Comenzile neconfirmate telefonic nu se vor expedia.